Magkereső

 
22szeptember

Szilveszteri ajánlatok

Szilveszteri ajánlatok
Szilveszteri ajánlatok

A szilveszter nincs is olyan messze, mint gondolja. Az iskolakezdés, aztán az őszi munkahelyi hajtás és idegeskedés után egyszer csak azon veszi észre magát az ember, már a karácsonyi ajándékok után szaladgál, készül az év egyik leghittebb ünnepére, valamint hogy áll a karácsonyfa, átadták az ajándékokat, és pár nap múlva már trombiták szólnak az utcán, tűzijáték csillog a  sötétben, és barátságos vadidegen emberek kívánnak boldog új évet. 

Legjobban teszi, ha minél hamarabb eldönti, az idén otthon ünnepel-e, vagy szállást foglal szilveszterre egy hangulatos szállodában.

Nézzük, mit kínálnak az idei évre! Alap a svédasztalos vagy a sokfogásos ünnepi vacsora pezsgővel. Nem hiányozhat a sült malac, néhol korlátlan italfogyasztást is ígérnek.

Szinte minden szállodában van ünnepi műsor sztárvendégekkel, sport-, szórakoztató- és gyerekprogramokkal, tombolával. Szilveszteri bál, retro-disco, koktélparti, kávé- és sütisarok – a szállodák mindent megtesznek, hogy becsalogassák a vendégeket szilveszterkor. A wellness szállókban természetesen a szokásos nyitvatartási időnél is hosszabban is látogatható a wellness. Néhol ezt a részleget feldobják egy szaunashow-val, vagy eleve vannak benne olyan extrák, mint például sókabin, dézsazuhany, fényterápia, jégbarlang, masszázst pedig szinte mindenhol kínálnak. Mert mikor máskor engedje meg magának mindezt az ember, hanem éppen szilveszterkor…

A szállodák persze kihasználják a tél nyújtotta programlehetőségek. Forralt boros lovaskocsikázás (ha hó van, lovasszán), disznótor utána nagy vacsorával, hóember-építő verseny, jelmezes korcsolyázás a közelben lévő befagyott tavon.

A végére egy jó tanács: ha valamelyik program megragadta a fantáziáját, és úgy dönt, hogy az idén szállodában tölti a szilvesztert, akkor ne habozzon, foglalja le a szállást azonnal. Több szállodában már most elkeltek legvonzóbb szilveszteri csomagok. Ezek nem feltétlenül a legolcsóbbak, bár kétségtelenül azok is nagyon népszerűek. Érdemes az ár-érték arányt nézni azaz azt, hogy mennyi pénzért mit kínál a szálloda. És itt az egyéni szempontok maximálisan érvényesülnek.

Kapirgálódomb: Online táp, Szemezgető: ajánlatok - szállás - szilveszter