Magkereső

 
26október

Csók tippek

Csók tippek
Csók tippek

Csók és csók között óriási különbség van. Szeretné tudni, milyen az igazi, az izgató, az érzéki, a mindent elsöprő CSÓK? Figyeljen!

Ajkait, fogait (utóbbiakat csak finoman!) és nyelvét használja külön-külön és együtt, itt és ott. Nagyon-nagyon sokféleképpen lehet. Mi tizenkét igazán klassz megoldást találtunk. Legyen kísérletező, próbálja ki mindet, adja át magát az érzéseknek...

Fülre – érzéki
Ez az egyik legérzékenyebb testrész. Ha igazán érzéki akar lenni, ne feledje, a kevesebb olykor több. Ajkait helyezze partnere füle közelébe és forró leheletével izzítsa érzékeit. Fogja ajkai közé fülcimpáját, és húzogassa gyöngéden. Az erogén zóna izgatásába a férfi egész teste beleremeghet.

Kézre – sejtelmes
Nyelve hegyét helyezze partnere ujjtöveihez, majd lassan csúsztassa felfelé az ujjak oldalán. Meglátja, kedvese szinte azonnal libabőrös lesz tőle. A hatás fokozása érdekében, amikor nyelvével az ujjhegyekhez ér, vegye ajkai közé partnere ujját. A mozdulat sejtelmes; kellemes asszociációkat kelt.

Szájpadlásra – bensőséges
Csók közben a szájpadlás sokszor elhanyagolt. Pedig ez a száj legcsiklandósabb területe. Próbálja ki, hogy nyelvével megérintgeti ezt a területet.

Nyakra – pajkos
Ez a csók akár felkiáltójelként is szolgálhat a „szeretkezzünk gyorsan!”–hoz. Gyöngéden hajtsa a férfi nyakát kissé hátra és oldalra, hogy csókja a különösen érzékeny verőeret érje. A fültől haladjon lefelé, váltogassa a csókok erősségét úgy, hogy a férfi ne is sejtse, milyen ritmusban követik egymást.

Combra – izgalmas
Apró csókokkal induljon a térdtől a comb belső felén alulról felfelé. Minél feljebb halad, annál jobban fokozza ajkaival a nyomást. A nők szerint a férfiak nem kedvelik az előjátékot. Próbálja ki a fentieket, és látni fogja, hogy egyáltalán nincs ellenükre.

Hasra – őrjítő
A köldöktől egy jól látható szőrcsík vezet lefelé. Az itt elhelyezkedő szőrszálak, különösen azok tövei, igazán érzékenyek. Ajkaival gyöngéden húzkodja meg őket, hogy aktivizálja a bőr alatti idegvégződéseket.

Gerincre – élénkítő
Lovagló ülésben masszírozza meg hason fekvő kedvese hátát. Keze helyett használhatja a nyelvét is. Hegyével gyakoroljon erősebb nyomást a gerinc apró mélyedéseire. A kézi masszázs altató hatásával szemben a nyelvmasszázs egész biztosan felélénkíti partnerét.

Térdre – remegtető
A térd is tele van idegekkel, ezért érthetetlen, hogy miért nem tartják számon az erogén zónák között. Adott esetben csiklandós is. A legérzékenyebb a térdhajlat, ahol az idegek roppant közel futnak a bőr felső rétegéhez. Nyelvét futtassa végig a hajlat ráncain, nyelve hegyét erősen nyomja a hajlatba. Az érzékeny bőrfelületet érő forró lehelet tovább ingerli az alatta lévő idegvégződéseket.

Ajakra – játékos
Minden csókok őse. Izgalmasabbá teheti a hagyományos ajakcsókot, ha a férfi alsó ajkát, finom nyomást gyakorolva, a két ajka közé veszi. Így az alsóban vérbőség keletkezik, ez fokozza az ajkak érzékenységét. A férfi eközben vegye ajkai közé a nő felső ajkát. Majd cseréljenek szerepet. Játékos és kedves ez a csók, és a szerepek felcserélhetősége miatt nem lehet megunni.

Kicsi-nagy
Nemcsak a csók lehet szexis. A finom, apró puszi is. Tartsa szárazon ajkait, haladjon a homlok közepétől a halántékok, majd az ajkak felé. Szexológusok szerint ennek a száraz csóknak teljesen más, mégis nagyon szexis hatása van. Az ok, hogy az arc tele van apró pihékkel. Az apró, finom csókok ingerlik ezeket a pihéket és felborzolják az érzékeket. Szinte megágyaznak a mindent elsöprő, nagy csókoknak. A kis puszik erősítik a romantikus érzelmeket is. Szerelmet, szeretetet fejeznek ki. Míg a heves csókok vonzalmat, vágyat.

Hideg-meleg
Szüksége van egy csésze forró kávéra és egy pohár jeges italra. Igyon egy kortyot az egyikből, majd nyomja forró (vagy jéghideg) ajkait a férfi csuklójának belsejére. Apró csókokkal haladjon tovább a férfi belső karján. A vénák ezen a részen igen közel helyezkednek el a bőrhöz, ezért ez a terület különösen érzékeny az érintésre.

Csöndes-hangos
A csók közbeni nyögdicsélés fokozza a szexuális vágyat. A mély hangok lassúbb, a magasabbak gyorsabb rezgést, vibrációt keltenek. A csók közbeni mély-magas és csöndes-hangos nyögdécselés nemcsak pszichésen, hanem fizikailag is izgató hatással van a másikra.

Kapirgálódomb: Tyúkoknak, Szemezgető: csók