Magkereső

 
03június

A kismama ruha, ha gömbölyödik a pocak

Shoppingra fel!

A kismama ruha, ha gömbölyödik a pocak
A kismama ruha, ha gömbölyödik a pocak

Ahogy egyre nő a kismama pocakja, úgy egyre gyakrabban mélyül el a „te jó Isten mit vegyek fel” sóhaj. Aggodalomra semmi ok, hiszen ma már egyre bővülő kismamaruha választék vár a boltok polcain. Először is válogasd át a gardróbod: a rugalmas anyagú, kényelmes darabok kismamaruhának is beválnak, a többit egy időre tedd félre.

Az első ruhadarab, ami hirtelen mintha összement volna a mosásban úgy szorít, az nem más mint a nadrág. Nem érdemes húzni, halasztani a vásárlást, első a kényelem.

Ma már viszonylag széles a nadrágválaszték a kismama ruha boltokban, de nem árt odafigyelni. A minőség, a kényelem és a divat sajnos nem mindig járnak kézen fogva. Az állítható derekú, pamut bandázsos nadrágokkal nem lősz mellé, mivel ezek a terhességed végéig – sőt, gyakran utána is – kitartanak. Ugyan némelyik darab elég sokba kerül, mégsem érdemes ezen spórolni, hiszen két használhatatlan nadrág kiadja egy tutti kismamanadrág árát. Semmiképp se válassz nagyobb méretű hagyományos nadrágot, mert az úgy is fog állni rajtad, mint azon a bizonyos tehénen a gatya.

A felsőidet válogasd át, mielőtt kismamaruha vásárlásba fogsz. Biztosan találsz néhány A vonalú, bővebb szabásút, ezeket továbbra is tudod hordani. Ha úgy érzed, hogy egy-egy topodat a kinyúlás veszélye fenyegeti, akkor a szülésig tedd félre. Újakat találsz helyettük bármelyik divatboltban, de a kismamaruha üzletek választéka praktikusabb a számodra. Húzott oldalú pamut felsők, mell alatt szabott blúzok várnak, természetesen az aktuális trendek anyagaival, színeivel, mintáival.

Ne spórolj tehát a kismamaruhákon, inkább mértékkel vásárolj, de törekedj a minőségi darabokra.

Kapirgálódomb: Tyúkoknak, Szemezgető: kismama ruha - kismama ruházat